Zgan bladblazer husqvarna flymo gardenvac 2500w

In NIEUWSTAAT. Deze krachtige bladblazer is slechts 1 jaar oud.
De Flymo GardenVac 2500 is een 4-in-1 tuinruimer: bladblazer, bladzuiger, straalzuiger (zuigt met onderstroom, voor vochtig tuinafval) en versnipperaar. Door het "Clean Van" systeem raakt de GardenVac nooit verstopt en kunt u hem (uniek) zelfs gebruiken voor het opzuigen van papier, blikjes en ander zwerfvuil (schredderdraad verwijderen). Handig neuswiel als accessoire verkrijgbaar.
 
Vermogen: 2500 W
Blaassnelheid: 212 km/u
Opvangcapaciteit: 40 liter
Versnipper voorziening: ja
Zuigvermogen: 250 l/s
Versnipperverhouding: 3:1
Wonen in een boomrijke omgeving heeft veel voordelen, maar brengt in de herfst wel extra werk met zich mee. In het najaar, als de blaadjes vallen, kun je vaak wel wat hulp in de tuin gebruiken. Gelukkig zijn er handige bladblazers die het bladruimen makkelijker en lichter maken.
Multifunctionele Flymo GardenVac
Om de tuin schoon te houden is de elektrische bladblazer GardenVac van Flymo erg handig. Deze bladblazer kan natuurlijk gebruikt worden om bladeren van het tuinpad, terras of gazon af te blazen, maar kan eenvoudig naar bladzuiger worden omgezet. De zuiger is zo krachtig (212km/uur) dat deze zelfs blikjes, zwerfafval, natte bladeren en vochtige maairesten op kan zuigen zonder verstopt te raken. De opvangbak (40 liter) hoeft minder snel geleegd te worden omdat de bladeren bij het opzuigen direct versnipperd worden. De opgevangen, versnipperde bladeren kunnen naderhand als compost gebruikt worden.

0 reacties:

Een reactie posten